Yuasa blybatterier industriseriene

Yuasa blybatterier industriseriene



Industribatterier NP-serien
Ventilregulert blybatterier for standby eller syklisk drift, kapasitetsområde fra 0,8 til 65Ah, levealder opp til fem år(Eurobat 3-5). Minimale vedlikeholdsbehov. Innkapslingen er mekanisk holdbar og laget av ABS-plast. Absorberende glassmatte hvor elektrolytten er opsugd. -Avbruddsfri UPS -Alarm -Nødlys-Telekommunikasjon-Gressklippere-Lifter-Måleinstrumenter -Medisinsk utstyr

Industribatterier NPH-serien
Består av ventilregulerte blybatterier som er spesielt utformet for applikasjoner som krever høy strøm for en kort tid. NPH batterier kan gi opptil 50% mer kraft for en kort tid enn det tilsvarende NP batteri og dermed reduserer mann vekt og mål. Kapasiteten er fra 2 til 12Ah. Batteriene er produsert i 12V blokker. levealder opp til fem år(Eurobat 3-5).
- Avbruddsfri UPS -Start av nødstrøm dieselmotorer -Telekommunikasjon

Industriell batterier RE serien
RE serien består av ventilregulerte blybatterier som er ment for standby-funksjoner. Kapasitetsområde fra 2 til 12 Ah. Batteriene er produsert i 12V blokker. Forventet levealder 6-9 år. Ved å endre bl.a.de positive plater og en ny utforming av separatorer har man oppnådd en langvarig levetid sammenlignet med NP-serien. Ellers har RE serien den samme mekaniske og elektriske design som de tilsvarende modeller i NP-serien, noe som gjør det enkelt å skifte ut batteriene for brukeren som ønsker å forandre levetiden.
- Avbruddsfri UPS -Alarm – Nødlys -Telekommunikasjon.

Industriell batterier NPL serien
NPL serien består av ventilregulerte blybatterier som er ment for standby-funksjoner. Kapasitetsområde fra  24 til 200 Ah. Batteriene er produsert i 6V og 12V blokker. Forventet levealder 10 år+. Ved å endre bl.a.de positive plater og en ny utforming av separatorer har man oppnådd en langvarig levetid sammenlignet med NP-serien. Ellers har NPL serien den samme mekaniske og elektriske design som de tilsvarende modeller i NP-serien, noe som gjør det enkelt å skifte ut batteriene for brukeren som ønsker å forandre levetiden.
- Avbruddsfri UPS -Alarm – Nødlys -Telekommunikasjon.


Industribatterier SWL-serien
Består av ventilregulerte blybatterier som er spesielt utformet for applikasjoner som krever høy strøm for en kort tid. SWL batterier kan gi opptil 50% mer kraft for en kort tid enn det tilsvarende NP/NPL batteri og dermed reduserer mann vekt og mål. Kapasiteten er fra 750 watt til 2500 watt. Batteriene er produsert i 12V blokker. Levealder 10 år+(Eurobat 10+).
- Avbruddsfri UPS - Telekommunikasjon

  • FXH Serien (12 år) Front terminal

    Industriell batterier FXH serien
    FXH serien består av ventilregulerte blybatterier som er ment for standby-funksjoner. Kapasitetsområde fra  45 til 235 Ah. Batteriene er produsert i 12V blokker. Batteriene har frontterminerte poler for lett tilgjengelighet ved evt. service. Forventet levealder 12 år+.
    - Avbruddsfri UPS -Alarm – Nødlys -Telekommunikasjon.

 

Industriell batterier EN serien
EN serien består av ventilregulerte blybatterier som er ment for standby-funksjoner. Kapasitetsområde fra  80 til 480 Ah. Batteriene er produsert i 2V og 6V blokker. Forventet levealder 12 år+.
- Avbruddsfri UPS -Alarm – Nødlys -Telekommunikasjon.

Industribatterier NPC og TEV serien
Består av ventilregulerte blybatterier som er spesielt utviklet for bruk der det er ekstra høye krav til batteriets syklisk stabilitet, dvs. hyppig ut -og oppladning. Kapasiteten er fra 7 til 65Ah. Batteriene
produsert i 12V blokker. Levealder opp til fem år(Eurobat 3-5), minimalt vedlikeholdsbehov.
-Golftraller -Golfbiler -Rullestoler -Gressklippere -Lifter -Medisinsk Utstyr